Om

Mit navn er Martin Slot, jeg er 32 år gammel, er far til en lille pige, Nicoline og er gift med verdens dejligste, Trine Slot. Dette site har eksisteret i mange forskellige versioner, på mange forskellige platforme, men jeg er ved at finde mig tilrette nu med den korrekte setup i Azure. Setuppet før nuværende var alt for kompliceret, og var bygget op over flere år i de tidlige dage hvor Azure som platform så væsentlig anderledes ud. Pt eksisterer hele mit univers som

Setuppet før nuværende, var egentlig samme stack (dog med lidt andre teknologier):

Alt blev administreret (og opgraderet løbende) af mig selv. Det er (og var) der egentlig ikke noget galt i, dog fik jeg fornyet blod på tanden, da jeg blev introduceret til Team Services, på at genopfriske setuppet, og gentænke det hele, hvilket jeg har gjort. Mit næste projekt er jeg gået igang med, og projektet består af følgende:

Da jeg har fundet ud af at sensorerne rent faktisk indeholder en temperturmåler! (samt at jeg vil prøve at lave en Android app som kan fortælle mig hvis sensorerne bliver aktiveret når jeg ikke er hjemme). Jeg skal nok fortælle mere om projektet, når jeg får lavet de indledende loops.

Skrevet af Martin Slot den 3/17/2018 2:01:54 PM